Baskervill’s architecture, interior design, and MEP engineering teams joined forces to breathe new life and purpose into what was once a decidedly stuck-in-the-70s Holiday Inn. Now an upscale luxury retreat with vaulted ceilings and spectacular proximity to coveted Colorado slopes—this 115-guestroom Vail property sports custom, lodge-style finishes (slate tiling, weathered woods, and sleek leather accents) that exude a refined rustic vibe. Towering panels of charred woods define a dramatic reception experience, punctuating the space with bright whites and earthy tones. Multi-purpose public spaces include a family-friendly game room and entertainment area and full-service bar and lounge, connected by an oversized, 20-foot-long, dual-sided fireplace. Naturally, the property also offers a unique ski and boot storage area adjacent to the entry.

Categories:
back to projects