Baskervill repositioned 10,000-SF of outdated public space at the Resources and Conservation Center building in Washington D.C. The reimagined space transforms the current lobby and enclosed narrow corridor into an open, light-filled entrance that welcomes guests and tenants with casual seating, community tables, a sleek configurable conference and event center fit to seat up to 200 guests, as well as an adjacent pre-function lounge. The reconfiguration also creates a more seamless connection between the lobby’s event center and the building’s existing courtyard. Mirroring the design of the building’s anchor tenant, CTIA, the overall design aesthetic features a mix of sophisticated materials and colors to brighten the space; glass walls, light wood paneling, porcelain tile, and stainless steel accents culminate to create a fresh, modern vibe.

Categories:
back to projects