As a nimble advertising shop, Barber Martin Agency is all about creatively telling their clients’ stories. So when they took a look around their outdated 1980s workspace (located in a boring corporate park) and realized they weren’t adequately telling their own brand story, they partnered with Baskervill to make it happen. Our team helped them scout the right location: an 11,000-SF converted industrial warehouse in up-and-coming Scott’s Addition—a perfect representation of the firm’s scrappy nature and the right size for intentional growth. We then worked with Barber Martin to identify their needed workspace zones and created a variety of neighborhoods within their office for different tasks. A showstopping raised platform offers room for large gatherings and creative blitzes; plenty of small nooks and enclosed glass offices set the stage for informal brainstorms; and casual booth seating does double duty for both solo mobile work and connecting with coworkers over lunch. With its polished concrete floors, charred wood planks, reclaimed windows, and strategic flashes of BMA’s signature orange hue, the office is a lively, energetic testament to the agency’s award-winning 30-year portfolio.

Categories:
back to projects